1. Over ons

Wij zijn een strategisch ontwerpbureau.

Alles begint met strategie, communicatie en de vernieuwende kracht van design. Met als doel, te veranderen, te verbeteren maar vooral om impact te hebben. Ons doel is jouw idee optimaal te verpakken en te delen met de wereld.

Flying Blue

Flying Blue

Meer dan tien jaar zijn we strategisch, creatief en technisch bezig geweest voor Airfrance KLM. Wij hebben Flying Blue gebouwd en in meer dan 180 landen neergezet inclusief Azië. Werkzaamheden onder andere; database, CMS, website responsive, usability onderzoeken, complexe backend koppelingen en design.

Foto Konijnenberg

Meer dan tien jaar zijn we strategisch, creatief en technisch bezig geweest voor Foto Konijnenberg. Wij hebben de Foto Konijnenberg e-commerce shop gebouwd en in een aantal Europese landen zeer succesvol neergezet. Werkzaamheden onder andere; database, CMS, website, usability, payment, real-time magazijn koppelingen, gebruikers foto gallery en design.

Foto Konijnenberg
De Telegraaf

De Telegraaf

In opdracht van de Telegraaf hebben we een redesign gemaakt voor een aantal pagina's van de Telegraaf.nl met als doel een beter balans tussen content en advertisement. Werkzaamheden onder andere; usability onderzoek, communicatie advies, techniek en design.

Wij ontwerpen verandering.

Wij zitten voortdurend bovenop technologische en inhoudelijke ontwikkelingen. Want ook je doelgroep staat niet stil. Priming is het subtiel beïnvloeden van een bepaalde manier van denken. Onbewust is iedereen gevoelig voor bepaalde prikkels als gevolg van een eerdere ervaring met diezelfde prikkel. Onderzoek heeft aangetoond dat priming invloed kan hebben op de besluitvorming.

Verbeeldingskracht. Letterlijk en figuurlijk.

Hoe beter we de wereld begrijpen, hoe meer impact we kunnen creëren. Wij maken gebruik van native en neuromarketing technieken om jouw bezoeker te voorzien in een behoefte of meer te interesseren voor jouw producten en diensten.

Wat we maken? Alles wat nodig is voor impact.

Herkenning, verwondering, verbinding of rendement. Wat het doel ook is, we ontwerpen en bouwen wat daarvoor nodig is. Websites, apps, hard en software-combinaties, huisstijlen, trainingen en advies.

Meer weten over hoe wij werken?

Ons team van specialisten helpen je graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op.

Stuur een bericht Of bel direct: 06 4827 2913