1. Diensten

We maken graag het verschil.

Jij bent een startup of een groot bedrijf met een goed idee. Maar van een idee een product maken is niet genoeg. We denken graag met je mee hoe we je idee het beste kunnen verpakken en delen met de wereld.

Onze diensten

Web Development

De trends in de online wereld gaan hard en wij vinden het te gek om het op de voet te volgen. We lopen graag voorop, technisch en grafisch.

Brand & Identity

Bij het ontwerpen van een brand & identity houden wij rekening met de te bepalen strategie, positionering en onderscheidend vermogen.

Mobile & responsive

Optimaal in techniek en beleving. Meer aandacht voor mobiele gebruikers kan het verschil maken. Zien zij ook echt wat jij graag wilt laten zien?

Social Media

Je doelgroep in kaart brengen en ze via social media aan je binden is niet voldoende. Goed naar ze luisteren en er naar handelen maakt sociaal.

SEO

Goede content met een snelle opbouw van code en urls. Voor content streven we naar een korte time-to-market door trends op de voet te volgen.

Online Marketing

Wij vertalen jouw idee naar banners, skins en teksten. We denken met je mee en zorgen ervoor dat je opvalt. Je boodschap staat bij ons centraal.

Hosting

Een handmatige taak twee keer doen vinden we zonde van onze tijd. Daarom automatiseren wij voor onze servers alles wat we kunnen automatiseren.

Support & Onderhoud

Wij maken onze producten zo makkelijk mogelijk zodat jij je kan focussen op wat je echt wilt maken. Heb je onze hulp nodig? Dan zijn we er voor je.

Strategie

Wij helpen je graag met het bepalen van doelen en het maken van strategische keuzes zodat jij je meer kan onderscheiden en veel minder risico loopt.

Meer informatie over onze diensten?

Ons team van specialisten helpen je graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op.

Stuur een bericht